Wat is een ademcirkel?

feature-image

Een ademcirkel is een ademsessie in een groep. Daardoor kan er een gevoel van gemeenschap en verbinding ontstaan. Je gaat inzien dat je niet de enige bent die tegen dingen aanloopt. Een ademcirkel biedt een veilige ruimte waarin je je eigen ervaringen kan delen. En zo ook de steun en aanwezigheid van de ander kan voelen. Dat creëert een sfeer van vertrouwen en samenhorigheid. Wat de kracht van verbonden ademhaling verdiept. Er is alle ruimte voor jou(w proces) om op fysiek, mentaal en emotioneel niveau spanning, stress en ongemak los te laten en te integreren. Tijdens de ademsessie nodig ik je uit expressie te geven aan dat wat aangeraakt wordt of in beweging wil komen. Dit kan d.m.v. fysieke beweging zoals trillen of schudden. Tijdens de ademsessie maak ik (intuïtief) gebruik van bodywork (o.a. drukpunten) Vooraf maken we hierover consent afspraken.

Je adem is de brug tussen het bewuste en dat wat er in je onderbewustzijn verborgen ligt. Bewust ademen met behulp van ademwerk, helpt om je weer volledig te verbinden met je lichaam en emoties. Ademen in een groep is laagdrempelig, zorgt voor verbinding en kan helend en waardevol zijn voor je eigen innerlijke processen.
Veiligheid en aandacht staan voorop! Er is voldoende ruimte om te landen en weer in je lichaam te komen. Na afloop is er een korte sharing met thee en wat lekkers. Het is helemaal aan jou of en wat je deelt in de groep.

Kosten ademcirkel

40 euro inclusief btw
duur 120 minuten

Annuleringsbeleid

Bij annulering tot 24 uur van tevoren heb je de mogelijkheid om je ticket te verzetten naar een andere datum. Biij Annulering binnen 24 uur van het evenement kan ik helaas niet je ticket verzetten, maar mag je wel iemand anders in jouw plaats laten komen. Neem altijd even contact met mij op bij annulering of omzetting van je ticket. info@levenslucht.com

https://www.levenslucht.com/contact/